Intrieurverzorging

Gezien onze werkzaamheden in het verleden hebben we veel ervaring opgedaan met interieurverzorging. Zo zorgen wij voor een optimaal woon-/werkklimaat. Wij zorgen voor stofvrije ruimtes door onder andere het verwijderen van stof, het hygiënisch reinigen van meubilair en het onderhouden/reinigen van vloeren. De werkzaamheden worden in overleg met u en op basis van uw wensen uitgevoerd. Wij zullen u hierbij adviseren over de meeste effectieve en efficiënte werkwijze.

Vaak merken wij dat afstoffen en dweilen niet voldoende is voor een gezonde woon-/werkomgeving. Daarom zijn ook andere methoden denkbaar voor het realiseren van een optimaal hygiënische omgeving. Wij adviseren u graag over deze aanvullende methodieken en zijn u graag van dienst voor het aanleveren en/of verhuren van:

  • Inonisatieapparatuur;
  • Luchtbevochteraar;
  • Luchtviltering.

Inonisatieapperatuur
In de lucht bevinden zich ionen/deeltjes met een positieve lading. Deze deeltjes zorgen voor een stof die invloed heeft op de gemoedstoestand van de mens. Met een ionisator worden deeltjes met een positieve lading omgezet naar deeltjes met een negatieve lading. De deeltjes met een negatieve lading hecht zicht vooral aan stof, ziektekiemen en bacteriën, zodat zeer effectief de vervuiling in de lucht zoals stof, sigarettenrook, pollen en schimmels wordt tegengegaan. Stofdeeltjes en schadelijke gassen worden geneutraliseerd. Door kunstmatige ionisatie kan de natuurlijke concentratie van negatieve ionen weer worden hersteld.
Luchtbevochteraar
Droge lucht, stofvorming, branderige ogen, droge lippen, uitdrogen van groente en fruit, kromtrekken van hout, ontstemming van muziekinstrumenten, statische electriciteit zijn problemen die kunnen voorkomen als de lucht te droog is en de relatieve luchtvochtigheid te laag is. Door een luchtbevochtiger brengt u de relatieve luchtvochtigheid op het ideale niveau voor een optimaal klimaat in uw omgeving.
Luchtviltering
Doordat nieuwere gebouwen steeds beter geïsoleerd zijn is nauwelijks nog sprake van natuurlijke ventilatie in gebouwen. Indien geventileerd wordt is het mogelijk dat pollen en fijnstof binnen het gebouw worden gebracht. Dit heeft een ongezond leefklimaat tot gevolg. Met name als u last heeft van astma of allergisch bent voor bepaalde elementen als huisstofmijt,stofdeeltjes, bacteriën en andere allergenen zult u dit merken. Het plaatsen van een luchtfilter kan een oplossing zijn voor de hiervoor genoemde problemen. Dit apparaat zuivert de lucht en bevordert de luchtvitaliteit door de natuurlijke ionenbalans te herstellen.